2009-10-31
11:32:49

A case for me


Happy halloween! Hur ska ni fira halloween? Mamsen och papsen ska på fest, så vi blir ensamma hemma ikväll. Men det blir säkert jätte mysigt! Ska ni gå trick or treat? Nea lät lite tveksam till trick or treat, haha... Jag ska i alla fall gå trick or treat med min brorsas bästis och hans syrra. Hoppas på mycket godis, hihi. Vad har ni gjort idag då? Jag har haft fullt upp, har krattat löv med familjen i trädgården hela morgonen. Nu sitter jag i pyamas (är alldeles för lat för att klä på mig kläder, hehe... ) och dricker te. Ska nog ta en brottningsmatch med brorsan sen. Måste brotta av mig lite. Haha, livet är allt härlig ibland...

UPDATE: Åh herre gud, ligger helt död här på soffan av allt godisätande, vi fick ihop 4 kg godis när vi gick tick or treat. Jo det är sant, 4 kg, vi vägde. Utan att överdriva så kan jag säga att jag mår fruktansärt illa. Bloggar mer imorgon, godnatt! Puss! ♥


2009-10-30
17:21:28

I dont wanna feel the pain...


Blev varken en promenad, en joggingrunda eller en dusch. Var helt enkelt för lat, haha. Har gått i myskläder hela dagen och bara slappat. Men sådana dagar behövs väl också? Man kan ju inte vara ambitiös och pruduktiv varje dag! Funderar på om jag ändå ska ta itu med dom där läxorna, eller kanske städa mitt rum. Mitt rum - ingen vacker syn. Hm... Nej vet ni vad? Jag struntar helt enkelt i alla läxor och mitt stökiga rum! Det kallar jag att leva livet! Suck...

2009-10-30
11:04:40

Wake up happy


Godmorgon! I´m up! Haha! Yttligare en dag har jag lyckats ta mig upp ur sängen. Sitter och kollar på efter tio och käkar frukost. Planer för idag då? Ska först och främst duscha (mitt hår har inte rört varken schampo eller vatten på flera dagar... ) och sedan ska jag nog ta en promenad för att "förfriska" mig lite. Funderar på att springa, men min förkylning har inte riktigt lagt sig än så det blir nog inte så. Sedan blir det en sväng hos plantagen, ska köpa lite halloween-dekorationer till vårat halloween-party ikväll. Vad är era planer för idag då?

2009-10-29
21:41:39

Life is to short to not enjoy


Godafton där i stugan! Haha, vad gammeldags det låter att säga så! Vad gör ni då? Själv sitter jag i soffan med min älskade kopp te och ser nyheterna. Statestiken går uppåt! Hade som mest 42 besökare idag! Till alla nya; kul att ni hittat hit! Har egentligen en massa skolarbete att ta itu med, men oförnuftig som jag är så skjuter jag på det, igen. Suck. Dumma mig. Aja, man måste väl få leva livet lite någon gång? Har kanske gjort det lite väl länge nu... Det löser sig säkert! Nu ska jag fokusera på allt roligt som kommer hända - imorgon blir det stort ståhej hemma hos oss då både farmor, farfar och mormor kommer på halloween-party. På lördag blir det bus eller godis med nea och soffan (hm, om jag får me dom det vill säga... ). Men sen, på söndag, då... Då blir det läxor! Ligger ju en vecka efter med skolarbete efter en vecka i NY. Jaja, som rubriken säger; life is to short to not be enjoy!

2009-10-29
17:13:45

Berries and chocolate


Rensade i min stökiga nesseciär och hittade dessa små söta bakelser. Inuti dem finns det lipbalm/lipgloss. Det är köpta på stockhome men kan också köpas här. Vad har ni gjort idag då? Själv har jag varit i stan igen och varit på slottet. Jätte intressant faktiskt! Sedan gick vi till hötorget, där vid marknaden, och köpte massa grönsaker till kvällens middag. Nu ska det här lagas lax i ugn! Kram!

2009-10-29
08:38:18

Life go fast

2009-10-28
21:58:06

There are so many bad things in this world - but there is also some beautiful things that can´t be described


Varje gång jag läser detta for en rysning genom min kropp, reser sig håret på min armar och gör min hals torr. Varje gång. Det finns inte ord som beskriver det här.

2009-10-28
16:53:58

Life as it should be


Har precis kommit hem från stan - eller nåja, för en timme sedan. Hade det jätte mysigt! Först mötte jag och min mormor upp min mamma på åhlens för en fika. Sedan drog vi in till gamlastan och kollade runt lite och såg den dagliga paraden med vakterna på slottet. Måste säga att det är väldigt duktiga! Allt är precis i takt! Lunch åt vi på ett trevligt fik. Panerad torsk med potatis blev det. Passade också på att köpa en ny mascara, så att jag slipper låna mammas. Nu ska jag ta ett parti kort med min mormor, önska mig lycka till! Kram!

2009-10-28
08:55:14

Wanna have

Wanna have!

Åh! Wanna have, wanna have! Gissa vem som ska ut och shoppa? Nej haha men jag hade gärna velat det. Ser rätt mörkt ut just nu, shoppade upp typ hela min månadspeng på twilight-prylar i New York, hehe...
Något att önska sig i julklapp kanske? Nej, tror inte det, kommer ändå inte kunna ha det i vårt kalla Sverige. Men gud så snyggt det skulle vara, svarta stuprör och skinnjscka med en liten färgklick på det, ett rosa, brett skärp och rosa converse. Åh! Wanna have! Man kan ju alltid drömma...
2009-10-28
08:32:28

If love is the answer, what is then the question?


Vad är det absolut farligaste, jobbigaste och svåraste vi kan utsätta oss för? Motorcyckelåkning? Klipphoppning? Bergsbestigning? Nej, nej och nej. Nä, just det, kärlek. Det är det som får oss bli blinda, vilja offra allt och till och med helt tappa fattningen. När man älskar någon, så växer kärleken till personen varje ynka sekund, minsta lilla beröring. Och ju mer man älskar någon, destå sårbarare blir man. Varje beröring får man sedan betala för när man står där, alldeles hjälplös och mållös, inför personen man älskar mest, och är beredd att offra sitt liv för som med de där små omöjliga orden, som knappt går att uttala eller ens tänka, berättar att den inte längre älskar en. Jag älskar dig inte längre, är orden.

2009-10-27
21:38:04

Rocky road



God kväll kära läsare! Jo jag vet, urusel uppdatering! Men jag lovar att komma igång snart! Har fortfarande några småsaker jag inte orkat ta itu med i designen. Idag har jag varit i stan med min mormor och köpt lite saker, bilder kommer. Är det något bra på tv ikväll? Någon som vet? Har tänkt att sätta på lite te och mysa framför tv:n en stund. Puss!

2009-10-26
12:10:11

Motgångar ger möjligheter

Okej, ny dag, nya tag! Haha! Nej men nu är det väl ändå tredje gången gillt? Har ju haft två bloggar så nu är det dax för en riktigt bra! Eller? Ska åtminståne försöka. Hur har ni det då? Jag är jetlaggad, haha. Har precis kommit hem och är väldigt trött. Lyckades sova mig egnom hela resan så några timmars sömn har jag i alla fall. Nu ska jag fortsätta pilla lite i designen, ses!